Home > Bilrep > Väl värda uppgraderingar till bilen

Väl värda uppgraderingar till bilen

March 27th, 2015

Det är ofta man drömmer om att uppgradera bilen med den senaste stereoanläggningen eller nya inredningsdetaljer. Det brukar dock finnas många andra saker man borde göra innan, saker man kanske inte tänker på. Här kommer de mest givande uppgraderingarna du borde göra, men inte tänkt på. 

strålkastare på natten

Extra ljus

Det första man bör fundera över är om man behöver extra ljus. Om man endast kör på upplysta vägar eller då det är ljust är det självklart bortkastade pengar. Om man däremot ibland kör då det är riktigt mörkt eller där risken för vilt på vägen är överhängande kan bra och starkt ljus vara det som ger dig den där extra sekunden av reaktionstid, det kan vara skillnaden mellan liv och död.

Andra ljustillbehör som man kan ha stor nytta av är till exempel detta varningsljus i led-teknik från Maskinhandel.com. Att klart och tydligt synas när man utför vägarbete eller stora transporter kan även det vara avgörande för att säkerställa att allt går bra till. Fördelen med med just LED teknik är att det förutom att vara väldigt tåligt mot yttre påverkan även har en livslängd på hela 50 000 timmar.

Backkameror

Många nya bilmodeller kommer idag med backkameror, men man behöver inte köpa en ny bil för att få tillgång till tekniken. Backkameror finns nu att köpa som kit som är enkla att installera även för de mindre händige. Tack vare trådlösa modeller går de nu att installera utan att dra kabel för annat än strömmen. Detta gör dessutom att de går att använda på till exempel husvagnen. Ett extra givande användningsområde. Det kommer regelbundet nya utvecklingar inom detta området, bland annat denna modell med runtomsikt.

Categories: Bilrep Tags: