Home > Tips > Om olyckan skulle vara framme

Om olyckan skulle vara framme

January 17th, 2017

basement

Det är inte alltid roligt när olyckan är framme och något händer i de lokaler som man bedriver sin verkstad eller liknande. Vad som helst kan hända och det gäller att man ser till så att inget springer läck eller andra olyckor ställer till det så att verksamheten blir lidande.

Allt som stannar upp verksamheten kostar pengar och kan man inte arbete med det som är tänkt så kommer inte intäkterna som de ska, därför är det viktigt att man ser till så att lokalerna är i det skick man vill ha dom. Om det är så att man hyr sina lokaler så är det fastighetsägarna som får se till att saker och ting blir åtgärdade, äger man lokalerna själv så har man ingen att skylla på.

Skulle det till exempel bli översvämning i en källare där man har sitt lager så gäller det att snabbt agera så att man minimerar skadorna på det som finns på lagret, det gäller att få iväg vatten så fort det bara går så det inte blir vattenskador i källarplan. Det finns dränkbara pumpar som snabbt forslar ut vattnet om det är mycket vatten, sedan får man sätta in torkmöjligheter så att det torkar upp ordentligt.

Kontrollera också hur försäkringsbolag ställer sig i frågan, det kan vinnas chans att få ersättning för eventuell skada och kostnader man får extra för olycka som skett.

Categories: Tips Tags: