Home > Tips > Fixa till lokalen – verkstaden

Fixa till lokalen – verkstaden

December 12th, 2016

workshop-tools

Som bilverkstad eller annan typ av verksamhet så är det skönt att vet var man kan beställa olika produkter som kan vara bra när man fixar med den lokal man använder för företaget i sin verksamhet.

Som de flesta lokaler så slits och man kommer så småningom till stadiet att det kan bli farligt att arbeta och vistas i lokalen, därför är det viktigt att man håller efter och ser till så att man följer arbetsmiljöverkets föreskrifter gällande den typ av verksamhet man bedriver. Hos Profillagret så hittar man det mesta som kan tänkas behövas på ett lager eller i en verkstad av alla slag. Det kan vara nya plastremsor till ridåporten eller tätningslister av olika slag.

Se till att med jämna mellanrum ta en städdag på verkstaden så att man kan städa undan saker och ting som bara ligger och skräpar, det är lätt när man är uppe i något jobb att det bara blir liggande och ingen har egentligen tid för att hålla undan saker och ting. Saknas det ställen att slänga avfall på se till att dessa skaffas in så det blir lättar att kasta skräp som bara annars ligger och tar plats. Skräpet tar sig inte ut själv utan man måste städa upp för att kunna arbeta.

Som arbetsgivare så har man en skyldighet gentemot arbetsmiljölagen att se till så att regler och skyldigheter följs, det är viktigt att de som arbetar gör det så säkert som möjligt. Om inte lagen följs så kan det det bli påföljder om arbetsmiljölagen inte följs.

Categories: Tips Tags: